Shqyrtime rreth Chocolate Slim

 • Elisa
  Unë isha i tronditur kur kam provuar Chocolate Slim. Kjo nuk është efektive vetëm në përdorim, por edhe të këndshme për shijen. Që nga dita e parë që unë ndieja një mendjelehtësi. Vetëm një javë të rregullt konsum e të pirë kam humbur 7 kg.
 • Anita
  Tani kam humbur 8 kg, dhe pini këtë koktej në vetëm një muaj. Unë nuk jam në një dietë, tani I ha më pak ëmbëlsira. Chocolate Slim me të vërtetë e madhe, ajo jo vetëm që përshpejton metabolizmin (dhe e djeg kalori), por edhe zvogëlon oreksin!
 • Elisa
  Pafund dietat, agjërimi nuk i sjell një efekt të qëndrueshme. Humbni peshë dhe pastaj të fitojë dy herë. Vetëm Chocolate Slim peshë normale mbajtur për disa muaj, edhe pse unë hanin pothuajse asgjë.
 • Aron
  Unë kam një të ulur të punës, të shkojë njëherë dhe nuk kishte forcë pas ditës së punës. Shtesë peshe filloi të kujtoj veten e gulçim edhe në pjesën tjetër. Ajo ishte e nevojshme për të marrë veprim. Bleu Chocolate Slim, dy muaj — minus 9 kg. Këtu është rezultat!
 • Mirjeta
  Unë kurrë nuk jam ndjerë kaq mirë, pasi duke marrë Chocolate Slim. Disa shërim, unë jam i gatshëm për të lëvizur malet. Humbur peshë ju të fillojë të marrë koktej 4 kg, dhe tani, kur më shumë ju të lëvizur peshë në heshtje dhe pa përpjekje shkon.
Shqyrtime rreth Chocolate Slim, vlerësime pozitive dhe negative
4
5